Welkom bij ThermoHeating


Als koeltechnisch bedrijf zijn wij gespecialiseerd in de levering en plaatsing van verwarming en koeling. Door onze jarenlange ervaring in deze sector staan wij klaar om uw project van A tot Z in perfecte banen te leiden. Wij staan vooral bekend vanwege onze warmtepompen (lucht-lucht systemen) en airconditioning-installaties. Onze klanten weten dan ook dat ze voor advies en service bij ThermoHeating bv aan het juiste adres zijn.

Ecologisch verwarmen en koelen blijft onze passie, daarom streven wij dagelijks naar de meest rendabele en milieuvriendelijkste oplossingen om uw installatie perfect op punt te stellen.

Elke nieuwe of te renoveren installatie voor uw woning, handelsruimte, B&B of hotel is uniek, daarom bieden wij steeds een gepersonaliseerde totaaloplossing voor uw project. Laat u overtuigen door ons persoonlijk advies op maat.

Wij beschikken over een 1000tal referenties.

Ecologisch verwarmen & koelen

Door onze jarenlange ervaring in de alternatieve energie, zijn wij de geknipte partner voor de installatie en het onderhoud van uw warmtepomp- & airconditioningsysteem.


Een installatie uitwerken door middel van een single- multi- of VRV opstelling? Vraag ons vrijblijvend meer informatie. Zo kunnen we samen met u de perfecte installatie samenstellen die zal voldoen aan uw verwachtigen.


Dit gaande van een particuliere woning tot bedrijfshallen en winkels.Wij plaatsen vooral onderstaande systemen:


Single-split

Een binnenunit wordt gekoppeld aan een buitenunit. Deze opstelling is ideaal om kleine ruimtes te koelen of verwarmen.Multi-split

Meerdere binnenunits worden gekoppeld aan een buitenunit. Deze opstelling is ideaal om grotere ruimtes of volledige woningen te koelen of verwarmen.Sky-air

Een buitenunit wordt gekoppeld aan een binnenunit. Zowel wand- plafond- vloer- en inbouwmodellen zijn hierbij mogelijk. Deze opstelling is ideaal bij kleindere winkels, kantoren, handelspanden, B&B's,..VRV

Meerdere binnenunits of koelingen kunnen gecombineerd worden op een buitenunit. Dit systeem is volledig aanpasbaar naargelang de vraag. Enkel aan te raden bij zeer grote vermogens en ruimtes (hotels, grote winkels, etc.)

THERMOHEATING BV

Merksplassesteenweg 97/20

2310 Rijkevorsel

(enkel op afspraak)

info@thermoheating.be

0477 45 49 51

0472 08 14 21

BTW: BE0676.797.704